VESLAČKA

  • Stambeno poslovna zgrada u Veslačkoj ulici na Cvjetnom naselju
  • Podrum, prizemlje i 4 kata
  • 119 stana kvadrature od 52 - 226 m2
  • Poslovni prostori od 39 - 162 m2
  • 222 parkirna mjesta
  • Početak gradnje studeni 2016.
  • Završetak gradnje ljeto 2018.
  • Predviđen energetski razred „A“

O NASELJU

Osmišljeno već četrdesetih godina prošlog stoljeća, Cvjetno naselje postalo je prvo urbanistički plansko naselje uz rijeku Savu. Ovo zagrebačko naselje koje formalno pripada gradskoj četvrti Trnje, omeđeno je na sjeveru Slavonskom avenijom, proteže se sve do Save na jugu, u pravilnom nizu parcela sa puno zelenila i malih javnih parkova. Vremenom, zahtjevi stanovništva za ugodnim životom koje odgovara svim potrebama suvremenog pojedinca, ali i obitelji, rasle su, tako je danas Cvjetno naselje miran, obiteljski, ali značajno urbanizirani kvart koji, osim što ga krasi posebnost visokokvalitetnih obiteljskih kuća, obiluje i nizom stambenih zgrada i nebodera. Veslačko naselje, pritom, njegov je najzeleniji dio, smješten između Savske ceste (na zapadu), Prisavlja (na sjeveru) te nasipa uz samu obalu rijeke (na jugu).
 
SADRŽAJI

 U ALFA STANU uvijek vodimo računa o bezbrižnom i kvalitetnom življenju naših stanara. U neposrednoj blizini nalazi se Osnovna škola Cvjetno naselje, kvalitetni dječji vrtići, niz kvartovskih trgovina i kafića. Ovdje je svoje mjesto našao i najkvalitetniji studentski dom u Zagrebu, Cvjetno naselje, a laganom šetnjom kroz kvart proći ćete pokraj Boćarskog doma, brojnih dječjih igrališta i primamljivog zelenila nogometnih terena popularnog Zagrebella. Za zaljubljenike u prirodu i sport, tek dolazimo do prave poslastice, zelene oaze uz rijeku koja svojom stazom na nasipu (4 km) poziva na obiteljske šetnje, jogging i opuštanje u miru i svojom cijelom dužinom povezuje najpopularnije zagrebačko jezero Jarun na istoku sa Mostom mladosti na zapadu. Uz rijeku naći ćete niz sportskih sadržaja i klubova za profesionalni trening i rekreaciju. Mjesto je to gdje, osim od veslačkog kluba (naravno J), svoje sportske aktivnosti obavljaju i kajakaši i kanuisti, klubovi jedriličara, ali i hrvači i zaljubljenici u fitness.

 
POVEZANOST

Naselje je odlično povezano sa ostatkom grada, tramvajsko stajalište doslovno je na par minuta laganog hoda sa kojeg vas direktne linije (broj 4 i 14) voze do glavnog gradskog trga za 15-tak minuta, željezničkog kolodvora 20-tak minuta, kao i autobusnog za 30 minuta. Ako vam je bitniji južni dio grada, tramvajska linija (broj 7) vozi preko Savskog mosta i dalje je odlično povezana sa Zagrebačkim velesajmom i Novim Zagrebom u nastavku, kao i novim popularnim naseljem Lanište, koje će vas zasigurno zabaviti golemim šoping centrom, vrhunskim kinima, bogatim izborom hrane i pregrštom ostalih sadržaja. Automobilom, mobilnost je još lakša i ugodnija jer ste svega nekoliko minuta udaljeni od glavnog gradskog rotora te vam je omogućen brz i jednostavan izlazak iz grada u svim pravcima, kao i direktan izlazak na autoput. 

 


vrh stranice