ODRŽAVANJE

Alfa stan - održavanje podrazumijeva dvije stvari, domarsku službu te rješavanje nedostataka i reklamacija. Domarska služba je pokrenuta kako bi se naši objekti održavali na istoj razini kvalitete na kojoj su i izgrađeni. Tehnička služba Alfa stana redovito obilazi objekte i detektira potencijalne nedostatke, obraćajući pritom pozornost i na stvari teže uočljive samim stanarima, te ih pokušavamo putem domarske službe ili naših partnera čim prije otkloniti. Drugim riječima, domarska služba vodi kompletnu brigu o zgradi, njenom redovitom održavanju, te implementiranju ideja i rješenja podržanih od strane suvlasnika. 
 
Rješavanje reklamacija drugi je dio zadatka Alfa stan održavanja. Trudimo se da popravci budu organizirani u što kraćem roku, a nadzorom nad radovima osiguravamo kvalitetu samih popravaka. Cilj nam je pružiti stanarima komfor stanovanja i dugoročno osigurati kvalitetu upravljanja kako bi zgrade zadržale izgled i vrijednost dugo nakon puštanja u uporabu.
Kvalitetno održavanje zgrada neophodno je da bi prostor u kojem živimo bio jednako ugodan i atraktivan za život i godinama nakon izgradnje. 
Molimo Vas da nedostatke koje sami primijetite, bilo da se radi o problemu unutar samog stana ili na zajedničkim prostorima, prijavite u pisanom obliku ispunjavanjem formulara koji se nalazi niže na ovoj stranici. Mi ćemo Vas povratno kontaktirati te obavijestiti o slijedećim koracima.

Za rješavanje nedostataka, odnosno kvarova ili neispravnosti pojedinog sklopa zgrade će se, ovisno o mjestu i načinu nastanka, teretiti:

- Alfa stan 

- Pričuva zgrade 

- Vlasnik stana

Bitni kontakti: HITNE INTERVENCIJE   091.203.9737  -  dostupno 24 sata na dan (puknuće vodovodnih cijevi, sanacija kanalizacijskog sustava, …)

ZASTOJ DIZALA    01.3040.650  -  dostupno 24 sata na dan

TEHNIČKA SLUŽBA – kontaktirati putem formulara koji se nalazi niže na ovoj stranici (nedostaci u/na objektu, okolišu, stanu, …) 

Za kraj Vam još jednom zahvaljujemo na kupnji vrhunske nekretnine te Vam želimo ugodan boravak i mnogo sretnih trenutaka provedenih u „Alfa“ stanu. :) 

S poštovanjem, Vaš Alfa stan.

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

* 
* 
* 
* 
Upload
Molimo pričekajte
Odaberite prilog klikom na opciju Browse te nakon toga kliknite na opciju Upload.
Dozvoljen je upload 5 slika do 1MB po slici.
*  
vrh stranice